Over ons

Joan en René

Wij wonen in Reuver in het midden van Limburg. In 1985 kregen we onze eerste Golden Retriever. We hadden toen nog niet kunnen vermoeden dat hij  onze grote passie in zou gaan luiden.

In de jaren daarop volgend  breidde onze Golden Family snel uit. Mabel was onze eerste zelf gefokte hond. Samen met haar moeder Gail brachten we veel tijd door op shows en in het veld. Door geboorte en opvoeding van onze kinderen en een drukke baan bezochten we met  onze drie boys, Mike, Mats en Moos maar incidenteel de showring.

Nu, na deze twee generaties Goldens zijn we met onze derde generatie, Bliss en Gin weer volop actief.  Ze zijn het middelpunt van ons gezin en verdienen het ook om van tijd tot tijd weer in de  showring te staan. Dit alles dankzij Robert en Nathalie, die ons 2 van hun heerlijke pups van mama Lady (Multi Ch. Moonlight Adaline Jewel of Laura) hebben toevertrouwd.

Karakter, temperament en gezondheid hebben onze volle aandacht. Dus als we zo nu en dan een nestje fokken, dan is dat altijd volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied.  We zijn aangesloten bij de Golden Retriever Club Nederland en hebben in de afgelopen 34 jaar ruime kennis en ervaring opgedaan van het ras.

Onze Goldens worden onderzocht op erfelijke afwijkingen aan heupen, ellebogen en ogen. Ook d.m.v. DNA onderzoek.

Foto’s gemaakt door Linsey op den Dries 🐾